MediaWatch

Tv-vært medstifter af nyt konferencebureau

Mette Walsted Vestergaard og Steffen Hou har startet fælles virksomhed, som tilbyder konferenceplanlægning.

Tv- og radiovært Mette Walsted Vestergaard og Steffen Hou, som står bag produktionsselskabet Hou Media, har stiftet selskabet Konferencebureauet, som tilbyder konferenceplanlægning med et særligt fokus på journalistik og kommunikation.

Det oplyser selsekabet i en pressemeddelelse.

De to stiftere har i forvejen erfaringer med at tilrettelægger, styre og producere konferencer for Novo Nordisk, Realkreditrådet, Europa-Kommissionen, Mærsk og Hjerteforeningen.

"Konferencer er en del af en virksomheds kommunikation. Konferencer fortæller en levende, fysisk og effektiv historie – også om afsenderen, hvad enten det er en organisation, en virksomhed eller en brancheforening. Derfor skal man gøre sig umage med at skabe en god historie, som gæsterne husker og vil fortælle videre," udtaler de to stiftere i pressemeddelelsen.

Konferencebureauet slår sig bl.a. op på at tilbyde video-produktioner fra konferencerne.

Forsiden lige nu

Mr. TV kritiserer DR: I lever ikke op til Pippi-princip

DR varetager egne interesser frem for at agere lokomotiv for den samlede danske tv-branche, mener tidligere Yousee-direktør. DR-direktør afviser, at DR ikke samarbejder, men siger, at DR's rolle først og fremmest er at levere public service til alle danskere.

Ny formand for Medienævnet

Kulturminister Mette Bock (LA) har udpeget et nyt Medienævn, og det betyder nye folk i hovedparten af stolene. Blandt andet formanden er nyudnævnt.

Seneste Kommunikation

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere