MediaWatch

Britisk kommunikationsfirma tager største kursfald i tre år

Kommunikationsfirmaet WPP bliver straffet af investorer for skuffende forventninger til 2017.

Det britiske kommunikationsfirma WPP skuffer med sin prognose for 2017, hvilket bliver straffet af investorerne, som på børsen i London sender aktien ned med 7,4 pct. - det største fald i aktien i tre år.

Selskabet venter i år en organisk vækst på omkring 2 pct. og dermed en opbremsning fra væksten på 3 pct. i 2016. Jyske Bank vurderer, at markedet forventede en fastholdelse af væksten på de 3 pct. som sidste år.

"Vækstprognosen afspejler især, at WPP har fået en svag start på året," skriver Jyske Bank i et notat, hvor regnskabet for 2016 ellers betegnes som flot.

"Vi fastholder vores "køb"-anbefaling og ser fortsat selskabet som en stærk markedsleder i det globale reklamemarked, og det klarer fortsat den digitale transformation på fornem vis, fortsætter banken.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Mr. TV kritiserer DR: I lever ikke op til Pippi-princip

DR varetager egne interesser frem for at agere lokomotiv for den samlede danske tv-branche, mener tidligere Yousee-direktør. DR-direktør afviser, at DR ikke samarbejder, men siger, at DR's rolle først og fremmest er at levere public service til alle danskere.

Ny formand for Medienævnet

Kulturminister Mette Bock (LA) har udpeget et nyt Medienævn, og det betyder nye folk i hovedparten af stolene. Blandt andet formanden er nyudnævnt.

Seneste Kommunikation

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere