MediaWatch

Clear Channel samler nordisk ledelse

Clear Channel i Norge, Sverige og Danmark vil fremover have den samme ledergruppe, som får kontor i Stockholm.

Outdoorreklame-koncernen Clear Channel foretager en organisationsændring i Skandinavien. Fremover vil Clear Channel i Norge, Sverige og Danmark have en samlet ledergruppe, som får kontor i Stockholm. Det skriver Kampanje.

Omorganiseringen betyder, at Clear Channels adm. direktør i Norge, Mats Lundquist, stopper. Han får fremover en international rolle i koncernen. I stedet bliver Isak Åsbrink ny country manager for Clear Channel i Norge, men han skal styre den norske afdeling fra Stockholm, skriver Kampanje.

"Hensigten med omorganiseringen er at kunne satse tungere på salg og styrke os i hele Skandinavien. Vi skal beholde det, vi er bedst til og levere bedre produkter til kunderne i hele regionen. Et vigtigt mål er blive endnu bedre digitalt," siger Isak Åsbrink til Kampanje og tilføjer, at Clear Channel er i færd med at lægge en "aggressiv ekspansionsstrategi"

Ifølge Kampanje er en mulig konsekvens af omorganiseringen færre ansatte i den norske del af Clear Channel. Hvor mange af de 60 ansatte i Norge der bliver berørt af ændringer, er dog foreløbigt uklart, skriver mediet.

Forsiden lige nu

Mr. TV kritiserer DR: I lever ikke op til Pippi-princip

DR varetager egne interesser frem for at agere lokomotiv for den samlede danske tv-branche, mener tidligere Yousee-direktør. DR-direktør afviser, at DR ikke samarbejder, men siger, at DR's rolle først og fremmest er at levere public service til alle danskere.

Ny formand for Medienævnet

Kulturminister Mette Bock (LA) har udpeget et nyt Medienævn, og det betyder nye folk i hovedparten af stolene. Blandt andet formanden er nyudnævnt.

Seneste Kommunikation

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere