MediaWatch

Tidligere Liberal Alliance-direktør til Geelmuyden Kiese

Kommunikationsbureauet oplever efterspørgsel efter indhold fra både virksomheder og organisationer, og den opgave skal tidligere LA-direktør hjælpe med.

Liberal Alliances tidligere direktør Sune Aagard skifter til en stilling som seniorrådgiver i kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese. Det oplyser Geelmuyden Kiese i en pressemeddelelse.

Sune Aagard forlod i oktober stillingen som direktør i Liberal Alliance. Han er tidligere ejer og direktør hos contentbureauet Kontrabande, kommunikationschef samt journalist og radiovært på Radio24syvs program "Millionærklubben".

"Jeg var ikke i tvivl, da Geelmuyden Kiese henvendte sig. GK har en meget spændende profil og enormt store ambitioner, som jeg gerne vil være med til at indfri. GK er kendt for sin strategiske tyngde, og det vil jeg gerne være med til at bygge videre på med min erfaring fra både journalistik, content og politik," udtaler Sune Aagard i meddelelsen.

Geelmuyden Kiese oplyser, at Sune Aagard især skal arbejde med at styrke bureauets tilbud inden for indhold til både kommercielle, offentlige og politiske kunder.

"Vi ser en markant efterspørgsel efter stærkt content på alle kanaler fra både virksomheder og organisationer. Den efterspørgsel kan Sune i den grad levere på. Jeg har ikke mødt andre, der har samme erfaring med at fortælle stærke historier i alt fra print til digitalt - for både stærkt kommercielle virksomheder og for politiske partier," udtaler Geelmuyden Kieses danske direktør, Janna Sundewall.

Sune Aagaard starter i sin nye stilling 1. januar.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Kommunikation

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere