MediaWatch

Konservative får ny pressechef

Partiet skifter for tredje gang i løbet af et halvt år ud i pressetjenesten.

Kun få dage efter konservatives nyerhvervede status som regeringspartner bliver der skiftet ud i toppen af partiets pressetjeneste. Det oplyser Altinget.

33-årige Morten Peder Scheelsbeck overtager posten efter presseansvarlig Angela Brink, der kun har haft tre måneder i embedet. Skiftet finder sted med øjeblikkelig virkning. Den nye presseansvarlige anerkender over for Altinget, at markedsføringen af konservative mærkesager kan blive essentiel, når partiet nu er optaget i regeringen.

"(Det er, red) vigtigt at sikre konservativ synlighed i dagspressen, og vi skal selvfølgelig stadig arbejde på at markere os, selvom vi er gået i regering," udtaler han.

Morten Scheelsbeck er kendt i medierne for sidste år for anklager om at modarbejde den nu afdøde og dengang kontroversielle Mads Holgers kandidatur til folketinget ved at forsøge at plante en negativ historie om ham. Yderligere er Morten Scheelsbeck konservativt medlem af byrådet i Solrød.

Angela Brink oplyser til Altinget, at hun fra torsdag genoptager sit virke som blogger hos Jyllands-Posten.

Konservative udpeger ny presseansvarlig

Tidligere K-kommunika-tionschef skifter til bureau

Forsiden lige nu

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Seneste Kommunikation

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere