MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
esplanaden.jpg Foto: Thorkild Amdi/Polfoto/Arkiv

Maersk nedlægger sin presse-enhed

Maersk-gruppen nedlægger central kommunikationsenhed og flytter medarbejderne til andre forretningsområder som led i ny struktur.

TOMAS KRISTIANSEN, SHIPPINGWATCH

Maersk-gruppen har taget konsekvensen af den nye struktur og nedlagt den centrale kommunikationsenhed Group Communication.

I en pressemeddelelse fra Maersk Group oplyser man, at de kommunikationsmedarbejdere, der har hidtil har arbejdet for gruppen, fremover kommer ind under de to nyskabte forretningsområder Transport og Energi.

Mest bemærkelsesværdige er nok, at den hidtidige Head of Media & Stakeholder Relations, Louise Münter, skal over i Maersk Energy Division i en funktion som Head of Corporate Communication, Maersk Energy Division.

Simon Augustesen, der har været Head of Media Relations, Denmark, kommer derimod til det største forretningsområde, Maersk Transport and Logistics Division, hvor han skal fungere som kontakt i grupperelaterede spørgsmål. Concepción Boo Arias skal ligeledes til Maersk Transport and Logistics Division og vil fortsat medieansvarlig for Latin-Amerika og Indien.

Lena Stennicke, der er ansvarlig for Afrika, forlader derimod Maersk helt i slutningen af november og bliver Global Media Relations Manager for ISS A/S.

Tidligere Politiken-chef skifter til fagforbund  

PFA henter pressechef i Industriens Pension  

Tidligere K-kommunika-tionschef skifter til bureau  

S henter digitale kræfter fra TV 2 og DR  

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her