MediaWatch

Tidligere K-kommunika-tionschef skifter til bureau

Benny Damsgaard har fundet nyt job efter afskeden med Konservative tidligere på året.

Benny Damsgaard.

Benny Damsgaard, tidligere kommunikationschef for Konservative, har fået nyt job og skal fra 1. december lede kommunikationsbureauet Geelmuyden Kieses danske afdeling for public affairs. Det skriver Børsen.

Han blev hentet til Konservative i 2013 og stoppede i forbindelse med en reorganisering i partiet tidligere på året.

Før tiden hos Konservative var Benny Damsgaard ansat i Dansk Industri, senest som rådgiver for organisationens adm. direktør, Karsten Dybvad. Han har desuden været landsformand for Konservativ Ungdom.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Kommunikation

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere