MediaWatch

Infomedia hyrer ny salgchef

Selskabet, der er specialiseret i medieovervågning og -analyse, henter ny leder til salgsafdelingen fra konkurrenten Meltwater.

Dennis Mølgaard er fra 1. oktober ny mand i spidsen for Infomedias salgsafdeling. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Rollen som salgschef betyder, at Dennis Mølgaard bl.a. får ansvaret for Infomedias client executives-team.

Dennis Mølgaard kommer fra et job som senior business development executive hos norske Meltwater, der som Infomedia bl.a. er specialiseret i medieovervågning og -analyse. Her har han bl.a. beskæftiget sig med new bizz-salg, produktudvikling og kundevækst.

Dennis Mølgaard er uddannet cand. merc. fra Aarhus Universitet i 2007 og har opbygget sin erfaring inden for media intelligence hos Meltwater siden 2008.

Infomedia er ejet af JP/Politikens Hus og Berlingske Media i fællesskab. Selskabet rummer blandt andet Danmarks største artikeldatabase og beskæftiger sig med medieovervågning og -analyse.

Citatbarometer: Politiken generobrer førstepladsen

Infomedia hyrer ny social media-rådgiver

Infomedia går i alliance med norsk pendant

Infomedia løfter resultatet i "forandringens år"

Forsiden lige nu

"Vi er pivstolte over DR3"

JULESTAFET 2017. Paradise Papers og Panama Papers var årets store historier, som viser, hvad globalt journalistisk samarbejde kan udrette, mener DR's mediedirektør Henriette Marienlund, der peger på de kommende medieforhandlinger, som værende næste års cliffhanger.

Dagens Byggeri bliver 100 pct. digitalt

Fagudgivelsen Dagens Byggeri, som FBG Medier står bag, bliver lagt om til et rent digitalt foretagende. Sidste trykte udgave af magasinet er netop sendt på gaden.

Seneste Kommunikation

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere