MediaWatch

MEC og Maxus fusionerer i Danmark

GroupM-bureauerne er fusioneret til et nyt bureau som led i en global fusion. I spidsen står adm. direktør fra Maxus, som skal skabe et medie-, content og teknologibureau.

Kristian Bæk-Mikkelsen, adm. direktør i Wavemaker Danmark.

GroupM-bureauerne MEX og Maxus fusionerer i et nyt bureau med navnet Wavemaker Danmark. Det skriver det nye selskab i en pressemeddelelse.

Fusionen sker som et led i en global fusion af de to bureauer, som blev annonceret af GroupM's ejer, WPP, i september. På dansk grund vil Wavemaker have kontorer i København og Aarhus og beskæftiger 120 medarbejdere ud af GroupM's samlede medarbejderbase på ca. 500 ansatte.

Adm. direktør for Wavemaker Danmark er Kristian Bæk-Mikkelsen, som tidligere var adm. direktør i Maxus.

"Wavemaker arbejder helt konsekvent med kunderejsen som omdrejningspunkt og grundlag for anbefalinger og løsninger. Ved at udnytte den enorme datamængde fra GroupM’s [m]Platform og tilføre masser af kreativt talent fra Wavemaker-medarbejderne, fokuserer vi på branchens fremtid og ændrer os fra traditionelt mediebureau til medie-, content og teknologibureau," udtaler Kristian Bæk-Mikkelsen i pressemeddelelsen.

På globalt plan får Wavemaker en årlig omsætning på knap 240 mia. kr. i reklameindkøb og beskæftiger 8500 ansatte på 139 kontorer fordelt på 90 markeder, oplyser selskabet.

Forsiden lige nu

"Vi har trukket det korteste strå"

Ønsket om nye kræfter og endnu tættere fokus på medieforretningen kostede i går Lasse Bolander formandsposten i Nordjyske Medier. Vemodigt og ærgerligt, men det er ejerens ret at gøre, siger den nu forhenværende formand.

Lasse Bolander stopper som formand for Nordjyske Medier

Den nordjyske aviskoncern går efter en ekstraordinær generalforsamling på jagt efter nye kræfter til bestyrelsen og udskifter både formand og næstformand. Det sker for at fokusere yderligere ind på kerneforretningen, siger formand for ejerselskab.

Seneste Kommunikation

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere