MediaWatch

Kommunikation

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

MEC og Maxus fusionerer i Danmark

GroupM-bureauerne er fusioneret til et nyt bureau som led i en global fusion. I spidsen står adm. direktør fra Maxus, som skal skabe et medie-, content og teknologibureau.

Yousee retter blikket mod egne kunder i markedsføring

Data, egne kanaler og indhold står højt på dagsordenen og fylder i næste års budget hos Yousee. Men tv-distributøren vil fortsat være bredt til stede i medierne, siger marketingdirektør, der til gengæld ikke har stor fidus til traditionelle sponsorater.

Journalistforbund: Vi kan godt forstå kritikken

18 timer efter Dansk Journalistforbund sendte et spørgeskema ud til 18.000 medlemmer om sexchikane i branchen, blev det trukket tilbage efter kritik bl.a. af undersøgelsens samarbejde med Politiken. Her forklarer DJ, hvad tankerne bag egentlig var.

Minister går ind i kamp mod chikane

Ligestillingsminister Karen Ellemann (V) går ind i sagen om seksuelle krænkelser og chikane på arbejdspladsen og arrangerer høring i det nye år.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere