MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Sigurd Hartkorn Plaetner.jpg Forfatter og podcast-producent Sigurd Hartkorn Plaetner er ny vært på Gyldendal Podcast. | Foto: Simon Klein-Knudsen, Gyldendal.

Gyldendal hopper på podcast-vognen

Landets største forlag, Gyldendal, lancerer en podcast om bøger for at skabe tættere dialog med sine kunder.

AF

Podcasts er populære for tiden, og det har Danmarks største forlag, Gyldendal, taget bestik af. Forlaget lancerer i dag en podcast om bøger og forfatterne bag, skriver Gyldendal i en pressemeddelelse.

Vært på podcasten bliver forfatteren Sigurd Hartkorn Plaetner, som også står bag den populære podcast "Noget om Emma". Han vil løbende interviewe bl.a. forfatterne Kaspar Colling Nielsen og Svend Brinkmann og journalist Nagieb Khaja.

Gyldendal Podcast udkommer hver uge og er gratis. Det er et led i en større indsats for at skabe en tættere kontakt til forlagets kunder, fortæller digital marketingchef i Gyldendal Forlag, Thomas Broge-Starck.

"De seneste tre år har vi arbejdet benhårdt på at give de danske bogelskere mere inspiration, mere indblik og mere indhold. Vi vil simpelthen bringe læserne tættere på forlaget og omvendt, og det er lykkedes: På knap et år har over 1.000.000 danskere besøgt vores nyomlagte website og læst de flere hundrede artikler, interviews og biografier, man kan finde derinde,” siger han i meddelelsen.

TV 2 tester videre med podcasts og føjer ny til familien  

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her