MediaWatch

Storytel efter milliontilførsel: Alle lande er mulige markeder

Bogtjenesten vil bruge trecifret milliontilførsel til at ekspandere. Storytel leder især efter mindre lydbogsforlag, som er startet af entreprenører, siger topchef.

Den svenske bogtjeneste Storytel har hentet 202,5 mio. svenske kr., svarende til 159 mio. kr., i en kapitaludvidelse. Pengene skal bruges på at fortsætte den ekspansion af forretningen, som Storytel har haft gang i de senere år.

Ifølge Storytels adm. direktør, Jonas Tellander, har bogtjenesten planer om at gå ind i et "stort antal" lande de kommende år, siger han til Breakit.

"Der findes ingen begrænsninger, alle lande i verden er et muligt Storytel-marked. Det handler for os om at tage dette skridt for skridt og vokse via markeder, hvor vi kan være lønsomme. Sverige, Norge og Danmark har vi drevet til lønsomhed, så vi vil fortsætte denne tilgang," siger Jonas Tellander til Breakit.

Når Storytel går ind i nye lander, leder selskabet først og fremmest efter mindre lydbogsforlag, som er startet af entreprenører, siger han.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste Bøger

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere