MediaWatch

Storytel føjer flere abonnenter til kundebasen

Svensk bogtjeneste voksede fortsat i slutningen af 2016 og runder 360.000 abonnenter.

Dens svenske e- og lydbogstjeneste Storytel fortsatte væksten i slutningen af 2016. Det skriver Breakit på baggrund af en pressemeddelelse fra Storytel.

I fjerde kvartal havde tjenesten i gennemsnit 360.200 abonnenter. Det er flere, end selskab selv spåede på forhånd, og en stigning på lige under 6 pct. i forhold til tredje kvartal.

"Det er interessant, at vi tiltrækker så mange nye lyttere til trods for, at fjerde kvartal normalt ikke er et af vores bedste kvartaler. Jeg er også meget glad for, at Storytel vokser så hurtigt på et konkurrencepræget svensk marked, samt at salget i udlandet mere end fordobles i år," udtaler Jonas Tellander, Storytels adm. direktør, ifølge Breakit i pressemeddelelsen.

Storytel har fortsat hovedparten af sine abonnenter på det svenske hjemmemarked. 64 pct. af abonnenterne er svenske.

Det svenske selskab gjorde sig sidste år bemærket på det danske marked, da Storytel købte ebogstjenesten Mofibo.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Bøger

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere