MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
ereolen_TYCHO GREGERS.jpg

Armlægning om Ereolen nærmer sig deadline

To måneder før politikerne har varslet muligt indgreb i konflikten mellem Ereolen og danske forlag, er dialogen mellem parterne i gang, men uden konkrete resultater. "Det kan gå alle veje," siger Gyldendal.

Aller huset.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Jesper Friis, Politiken Books.jpg

Politiken Books henter flest abonnenter fra mobil-aftale

Knap et halvt år efter JP/Politikens Hus lancerede sin nye streamingtjeneste for bøger, bliver størstedelen af abonnenterne hentet via et samarbejde med teleselskabet Plenti. Flere partnerskaber er i støbeskeen, melder tjenestens e-shopchef.

bøger.jpg

Amazon presser britiske boghandlere

Skatteregler kræves ændret efter britisk rapport, der viser, at Amazon betaler 11 gange mindre i skat end britiske boghandlere, der i stor stil har måttet dreje nøglen om.

Gyldendal_skilt_indgang_lowres.jpg

Gyldendal vil overveje forslag fra konkurrent

Danmarks største forlag, Gyldendal, vil gerne overveje forslag fra konkurrent om at videreføre netleksikonet Den Store Danske - hvis der kommer et konkret udspil, lyder det fra direktør.

lars_boesgaard.jpg

Forlag overvejer at videreføre netleksikon

Direktør for forlaget Lindhardt og Ringhof kalder det "virkelig ærgerligt", hvis netleksikonet Den Store Danske bliver lukket, og vil undersøge mulighederne for at videreføre encyklopædien.