MediaWatch

Skive Folkeblad får ny formand efter 34 år

Bent Dyrberg bliver ny formand for Skive Folkeblad efter kampvalg i bestyrelsen. Afgående formand havde set det komme.

Bent Dyrberg bliver ny formand for Skive Folkeblads bestyrelse. Det skriver avisen selv.

Han afløser Poul Erik Christensen, der har siddet for bordenden i bestyrelsen de seneste 34 år. Formandsskiftet sker efter en afstemning i Skive Folkeblads bestyrelse, hvor den siddende formand altså tabte.

Bent Dyrberg er lektor på Skive College og ser frem til at sætte sig til rette i formandsstolen.

"Skive Folkeblad er og skal være avis for alle på egnen. Jeg betragter Skive Folkeblad som egnens største kulturinstitution. Bladets betydning for egnen som nyhedsmedie, debatforum, kulturbærer og en lang række andre ting, kan ikke overdrives," siger Bent Dyrberg til Skive Folkeblad.

Den nyvalgte formand er også spidskandidat for Radikale Venstre til det forestående kommunalvalg. Han lover at holde politik og mediedrift adskilt.

Den væltede formand, Poul Erik Christensen, siger til Skive Folkeblad, at han ikke er videre overrasket over nederlaget. Klimaet har ikke været i top, siger han, og Poul Erik Christensen har tidligere selv overvejet at forlade sin formandspost.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Aviser

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere