MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Frokjaer_foto_Stine_Bidstrup_03 (1).jpg Cecilie Frøkjær bliver vært for podcasten "Frøkjær og forfatterne". | Foto: Stine Bidstrup/PR/Jyllands-Posten

Jyllands-Posten kaster sig over podcasts

TV 2-vært bliver frontfigur i ny satsning på litteratur på Jyllands-Posten, som består af en ugentlig podcast og klumme og en månedlig tur ud i landet.

AF

Jyllands-Posten vil ikke bare læses, men fremover også lyttes til af brugerne. I dag har avisen premiere på sin første podcast, der har litteratur som sit omdrejningspunkt, oplyser avisen i en pressemeddelelse.

Podcasten hedder "Frøkjær og forfatterne" og har Cecilie Frøkjær, der i en lang årrække var fast vært på TV 2 og nu er tilknyttet på freelancebasis, som vært. I podcasten vil hun interviewe bogaktuelle forfattere, og podcasten bliver udgivet hver torsdag kl. 19. Derudover vil der hver fredag komme en klumme i den trykte avis og på jp.dk ud af bestræbelserne.

"Cecilie Frøkjær er en af de mest begavede og naturlige interviewere i Danmark. Hun mestrer på én gang at være ualmindeligt godt selskab og at efterlade os med viden og oplevelser, som læsere og lyttere kan bruge til noget. Med den profil - og med hendes store kærlighed til og viden om netop bøger - supplerer hun lige netop Jyllands-Postens daglige ambitioner," udtaler Jacob Nybroe, chefredaktør for Jyllands-Posten, i meddelelsen.

Litteratursatsningen vil derudover en gang om måneden bevæge sig ud i landet og præsentere sig for et livepublikum. Det sker første gang 28. september i Vejle.

Disclaimer: MediaWatch er en del af Watch Medier under JP/Politikens Hus, men har redaktionel frihed til at dække JP/Politikens Hus som alle andre medievirksomheder. Medarbejderne på MediaWatch og Watch Medier sidder på egen adresse og deltager ikke i orienterende medarbejdermøder i JP/Politikens Hus.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her