MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Berlingske.jpg Foto: /ritzau/Per Folkver

Berlingske udpeger ny souschef for politisk redaktion

Martin Borre, der hidtil har været journalist på Berlingske, rykker frem i geledderne og bliver souschef for den politiske redaktion.

AF

Martin Borre bliver 1. august souschef på Berlingskes politiske redaktion. Det oplyser Berlingske i en pressemeddelelse.

Tidligere på ugen blev posten ledig, da Jakob Stig Jørgensen valgte at skifte til kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting. Martin Borre har arbejdet som politisk journalist på Berlingske siden marts 2016 og har tidligere været på Politiken. Før sin journalistiske karriere var Martin Borre i en årrække professionel fodboldspiller.

"Martin Borre har på noget nær rekordtid arbejdet sig til en position som en markant og respekteret politisk journalist. Han har en tårnhøj faglighed, mestrer alle journalistiske genrer og går til enhver opgave med stor seriøsitet og integritet. Samtidig har han store kvaliteter i retning af digitalt orienteret journalistik, som spiller en helt central rolle på Berlingske," udtaler Kasper Kildegaard, politisk redaktør på Berlingske, om udnævnelsen.

Berlingskes politiske dækning har tidligere været delt mellem Christiansborg-redaktionen og politiko.dk, der har haft digitalt fokus. De to redaktioner blev ved årsskiftet lagt sammen til én med Kasper Kildegaard som redaktør og altså fra 1. august med Martin Borre som næstkommanderende.

"Jeg er rigtig glad for og stolt over at blive souschef på Berlingskes Christiansborg-redaktion, som har et uhyre stærkt hold af journalister. Vi er inde i en enormt spændende udvikling med en digital omstilling, som jeg glæder mig til at kunne præge i endnu højere grad," udtaler Martin Borre.

Berlingske-souschef skifter til kommunikationsbureau  

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her