MediaWatch

Svensk medies krise bliver til teaterstykke

Stampen, der sidste år røg i strid økonomisk modvind, bliver omdrejningspunkt for teaterstykke i Göteborg.

Det svenske mediehus Stampen var sidste år i økonomiske vanskeligheder, og virksomheden bliver i efteråret genstand for en teaterforestilling. Det skriver Resume.

Det er Göteborg Stadsteater, der til september har premiere på forestillingen, der beskrives som en sort komedie.

Stampen udgiver en række lokale og regionale medier i Sverige. I 2016 oplevede selskabet voldsom økonomisk modvind, inden selskabet iværksatte og gennemførte en redningsplan. Den bestod blandt andet af en aktieemission på lige over 60 mio. kr.

Medieaktiviteterne i Stampen Local Media var i årets løb genstand for JP/Politikens Hus' interesse.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Aviser

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere