MediaWatch

Jyllands-Posten udpeger ny leder af politisk redaktion

Nuværende leder af avisens politiske redaktion skal være korrespondent i Bruxelles. Politisk analytiker overtager.

Marchen Neel Gjertsen er ny leder af Jyllands-Postens politiske redaktion. Hun overtager posten fra Martin Kaae, der 1. august rykker til Bruxelles som korrespondent for Jyllands-Posten. Det oplyser avisen i en pressemeddelelse.

Jyllands-Posten skriver, at Marchen Neel Gjertsens opgave bliver at sikre, at Jyllands-Posten fortsat sætter en dagsorden med den politiske journalistik. Hun skal fortsat levere analyser af det politiske landskab.

"Dansk politik er så tæt på hjerteland for Jyllands-Posten som noget. Derfor er det helt centralt, at vi – igen – sikrer os et af de allerstørste journalistiske talenter på den politiske scene. Hun kan som få skille skæg og snot og har integritet og kritisk nysgerrighed, som sikrer, at vi afspejler og udvikler den politiske debat," udtaler Jyllands-Postens ansvarshavende chefredaktør, Jacob Nybroe, i meddelelsen.

Marchen Neel Gjertsen kom til Jyllands-Posten i 2011 fra en stilling som politisk reporter på Information. I september 2015 skiftede hun til en stilling som souschef på Politikens politiske redaktion, men vendte den 1. januar 2016 tilbage til Jyllands-Posten og stillingen som politisk analytiker.

Forsiden lige nu

"Vi er pivstolte over DR3"

JULESTAFET 2017. Paradise Papers og Panama Papers var årets store historier, som viser, hvad globalt journalistisk samarbejde kan udrette, mener DR's mediedirektør Henriette Marienlund, der peger på de kommende medieforhandlinger, som værende næste års cliffhanger.

Dagens Byggeri bliver 100 pct. digitalt

Fagudgivelsen Dagens Byggeri, som FBG Medier står bag, bliver lagt om til et rent digitalt foretagende. Sidste trykte udgave af magasinet er netop sendt på gaden.

Seneste Aviser

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere