MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
kristian_dahl_mindelegat_polfoto_2005.jpg Foto: POLFOTO

Gonzo-freelancer modtager mini-Cavling

Kristian Dahls Mindelegat går til ung journalist, der i øjeblikket rejser igennem Afrika fra syd til nord.

AF

Steffen Stubager, freelancejournalist, 29 år, får Kristian Dahls Mindelegat 2016. Det skriver jp.dk. Han har blandt andet været ansat på Jyllands-Posten, hvor han skrev portrætinterviews og reportageartikler, men rejser nu rundt som freelancer.

I begrundelsen for at tildele Stubager prisen, lyder det:

"Steffen Stubager viser med sine fremragende reportager og menneskeskildringer fra blandt andet Afrika og Sydamerika, at han har en stærk personlig journalistisk stemme, der leverer portrætter, som får hjertet til at banke og hjernen på overarbejde.  Derudover supplerer han sine fortællinger med stort visuelt overskud som fotograf."

Lige nu opholder Steffen Stubager sig i Rwanda i det centrale Afrika – han er på vej fra Cape Town i Sydafrika til Casablanca i nordafrikanske Marokko og skriver reportager til blandt andet onlinemediet Vice. Senere skal reportagerne munde ud i en journalistisk rejseskildring.

Kristian Dahls Mindelegat uddeles til en eller flere yngre journalister, der via lødig journalistik har skabt debat om deres stofområde. Prisen er på 15.000 kr.

Politiken-journalist med "enestående kildenet" vinder mini-Cavling

Her er årets vindere af TV-Guld

Årets pressefoto er en "stille eksplosion"

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her