MediaWatch

Gonzo-freelancer modtager mini-Cavling

Kristian Dahls Mindelegat går til ung journalist, der i øjeblikket rejser igennem Afrika fra syd til nord.

Steffen Stubager, freelancejournalist, 29 år, får Kristian Dahls Mindelegat 2016. Det skriver jp.dk. Han har blandt andet været ansat på Jyllands-Posten, hvor han skrev portrætinterviews og reportageartikler, men rejser nu rundt som freelancer.

I begrundelsen for at tildele Stubager prisen, lyder det:

"Steffen Stubager viser med sine fremragende reportager og menneskeskildringer fra blandt andet Afrika og Sydamerika, at han har en stærk personlig journalistisk stemme, der leverer portrætter, som får hjertet til at banke og hjernen på overarbejde. Derudover supplerer han sine fortællinger med stort visuelt overskud som fotograf."

Lige nu opholder Steffen Stubager sig i Rwanda i det centrale Afrika – han er på vej fra Cape Town i Sydafrika til Casablanca i nordafrikanske Marokko og skriver reportager til blandt andet onlinemediet Vice. Senere skal reportagerne munde ud i en journalistisk rejseskildring.

Kristian Dahls Mindelegat uddeles til en eller flere yngre journalister, der via lødig journalistik har skabt debat om deres stofområde. Prisen er på 15.000 kr.

Politiken-journalist med "enestående kildenet" vinder mini-Cavling

Her er årets vindere af TV-Guld

Årets pressefoto er en "stille eksplosion"

Forsiden lige nu

Mr. TV kritiserer DR: I lever ikke op til Pippi-princip

DR varetager egne interesser frem for at agere lokomotiv for den samlede danske tv-branche, mener tidligere Yousee-direktør. DR-direktør afviser, at DR ikke samarbejder, men siger, at DR's rolle først og fremmest er at levere public service til alle danskere.

Ny formand for Medienævnet

Kulturminister Mette Bock (LA) har udpeget et nyt Medienævn, og det betyder nye folk i hovedparten af stolene. Blandt andet formanden er nyudnævnt.

Seneste Aviser

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere