MediaWatch

Mand dømt for trusler mod JP/Politikens Hus

Byretten har idømt 51-årig mand dagbøder for at have fremsat en trussel mod JP/Politikens Hus.

En 51-årig mand er i Københavns Byret blevet dømt for trusler mod JP/Politikens Hus. Manden skal betale otte dagsbøder a 500 kr. Det skriver Ekstra Bladet.

Den 51-årige mand er blevet dømt for at have ringet til en nyhedsredaktør i JP/Politikens Hus ca. kl. 08.15 den 19. oktober sidste år med truslen: "Vi kommer og myrder jer alle sammen." Nyhedsredaktøren valgte at anmelde truslen efter drøftelse med sikkerhedschefen i JP/Politikens Hus, og politiet fik sporet opringningen, der kom fra den 51-årige.

Manden nægter sig skyldig. Han erkender at have ringet til JP/Politikens Hus, men forklarede i retten, at opkaldet skyldtes, at at han havde spørgsmål omkring bl.a. dækningen af det amerikanske præsidentvalg og Wikileaks. Han afviste at have fremsat trusler.

Retten valgte dog at dømme manden på baggrund af vidneforklaringen fra nyhedsredaktøren.

Anklagemyndigheden siger til Ekstra Bladet, at den forventer, at sagen indstilles til anke.

Forsiden lige nu

Schibsted henter knap 2 milliarder i nye aktier

Den norske aviskoncern, der bl.a. ejer Aftonbladet, har netop udstedt nye aktier for 2,5 mia. norske kroner. Pengene skal bruges til flere opkøb på rubrikmarkedet, men sendte aktiekursen nedad.

TV 2 varsler højere reklamepriser i 2018

Annoncørerne må se frem til højere reklamepriser på TV 2's flow-kanaler i 2018, varsler TV 2's salgsdirektør. Bureauer forstår udviklingen, men ser TV 2's udmelding som et forhandlingsoplæg.

Seneste Aviser

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere