MediaWatch

Korrespondenter vinder Berlingske Fonds Journalistpris

To journalister fra Berlingske og DR deler dette års udgave af Den Berlingske Fonds Journalistpris.

Matilde Kimer og Simon Kruse, der er Østeuropa-korrespondenter for hhv. DR og Berlingske, er netop blevet tildelt Den Berlingske Fonds Journalistpris. Det skete ved en prisoverrækkelse hos Berlingske Media her til eftermiddag.

Simon Kruse har base i Moskva og har rapporteret fra regionen siden 2006. Matilde Kimer blev ansat som korrespondent hos DR i 2009.

Sidste år gik prisen til Jakob Sheikh, journalist på Politiken.

Hæderpris til kronprinsesse

Den Berlingske Fonds Hæderspris, som bliver uddelt ved samme lejlighed som journalistprisen, går i år til Kronprinsesse Mary. Det blev oplyst tilbage i december 2016.

Prisen gives til Kronprinsesse Mary for hendes indsats i det danske samfundstjeneste med henvisning til blandt andet hendes arbejde som protektor for udsatte og sårbare grupper i Danmark.

Med både journalistprisen og hæderprisen følger en check på 100.000 kr. Kronprinsesse Mary har valgt at donere pengene til Alliancen mod mobning.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste Aviser

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere