MediaWatch

Her er de tre nominerede til Cavlingprisen

Journalistiske projekter fra TV 2, Berlingske og Information er de tre nominerede til Cavlingprisen.

Cavling-komiteen har i dag præsenteret de tre nominerede til Cavlingprisen.

TV 2's "Moskeerne bag sløret" blev som den første af de nominerede offentliggjort. Dokumentarserien blev produceret af Dokumentarkompagniet og vist på TV 2 i begyndelsen af året og skabte stor debat. Martin Kjær Jensen og Irene Thyrri er nomineret for serien.

Nomineret er også Chris Kjær Jessen, Lars Nørgaard Pedersen og Michael Lund fra Berlingske. De er nomineret for deres afdækning af kvælstofsagen, der blev bedre kendt under navnet gyllegate.

Den tredje og sidste nominerede til Cavlingprisen er Informations serie "Vidnesbyrd", der handler om voldtægt. Nomineret for serien er Lærke Cramon, Sigrid Nygaard og Anna von Sperling.

Cavlingsprisen uddeles 6. januar på Nationalmuseet. Den seneste udgave af prisen gik til DR's Puk Damsgård for sine reportager fra Mellemøsten og for bogen "Ser du månen, Daniel".

 

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste Aviser

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere