MediaWatch

JP/Politikens Hus åbner for programmatisk salg på aviser

I samarbejde med dansk salgsplatform indfører koncernen automatiseret annoncesalg på alle fire printmedier.

Vi kender automatiseret annoncesalg fra den digitale verden, men nu trækker JP/Politikens Hus også salgsmetoden ned over sine printprodukter.

I samarbejde med den danske teknologivirksomhed Adform indfører JP/Politikens Hus fra årsskiftet automatiseret salg af printannoncer på alle koncernens printtitler, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, Politiken og Politikens Lokalaviser. Det skriver JP/Politikens Hus i en pressemeddelelse.

"Mange af vores store kunder hos mediebureauerne har efterlyst bedre muligheder for at optimere annonceindkøbet på tværs af medieplatforme. Vi er derfor glade for, at vi nu kan tilbyde dem at foretage et automatiseret printindkøb på samme platform, som mange anvender til det digitale indkøb" siger Dorthe Bjerregaard-Knudsen.

Tiltaget bliver lanceret med data om læsertal fra TNS Gallup, og JP/Politikens Hus forventer at koble flere datamuligheder - både offline og online - på undervejs.

Ifølge JP/Politikens Hus er platformens fordele de samme som de kendes fra det digitale, automatiserede salg: Et bedre overblik og smidigere arbejdsgange. Koncernen forventer, at blandt andet tv-medierne også kaster sig over det automatiserede salg, og at det på sigt dermed vil blive muligt for annoncørerne at indkøbe på tværs af mediegrupper i det system.

Forsiden lige nu

Schibsted henter knap 2 milliarder i nye aktier

Den norske aviskoncern, der bl.a. ejer Aftonbladet, har netop udstedt nye aktier for 2,5 mia. norske kroner. Pengene skal bruges til flere opkøb på rubrikmarkedet, men sendte aktiekursen nedad.

TV 2 varsler højere reklamepriser i 2018

Annoncørerne må se frem til højere reklamepriser på TV 2's flow-kanaler i 2018, varsler TV 2's salgsdirektør. Bureauer forstår udviklingen, men ser TV 2's udmelding som et forhandlingsoplæg.

Seneste Aviser

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere