MediaWatch

Bornholms Tidende lancerer søndagsavis

For første gang i avisens 150-årige historie vil Bornholms Tidende fra april udkomme om søndagen. Den nye udgave udkommer i første omgang i et halvt år.

Bornholmerne kan fra midten af april se frem til at kunne læse det lokale dagblad Bornholms Tidende alle ugens syv dage, når avisen lancerer en søndagsudgave.

Udgivelsen af den kommende søndagsudgave bliver i første omgang udelukkende i digital form som en e-avis, og den vil udkomme i første omgang et halvt års tid. Den nye søndagsavis er ifølge chefredaktør for Bornhoms Tidende, Søren Christensen, en jubilæumsgave til læserne i anledning af, at avisen i år kan fejre 150 års fødselsdag.

"Efter det halve år vil vi så vurdere, om der er grobund for at fortsætte med en elektronisk søndagsavis. Men det er altså en gratis gave, som måske den første måneds tid vil kunne læses af alle, men derefter bliver den kun tilgængelig for vores abonnenter," udtaler Søren Christensen i en pressemeddelelse.

Baggrunden for, at Bornholms Tidende kan tilbyde den kommende søndagsavis gratis alle den første måneds tid, er, at en række annoncører betaler for at gøre avisen tilgængelig for ikke-abonnenter.

Bornholms Tidende regner med, at den nye e-avis præsenteres 17. april.

Forsiden lige nu

Ny formand for Medienævnet

Kulturminister Mette Bock (LA) har udpeget et nyt Medienævn, og det betyder nye folk i hovedparten af stolene. Blandt andet formanden er nyudnævnt.

Seneste Aviser

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere