MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
POLFOTO_1943675.jpg Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Folketidende lukker avistrykkeri

Ti medarbejdere mister jobbet, når Folketidende lukker avistrykkeri. Lukningen sker af hensyn til Folketidendes samlede økonomi, siger direktør.

AF

Til sommer lukker avistrykkeriet Rotationen Nykøbing F. A/S, som er delvist ejet af Folketidende Gruppen. Det koster ti medarbejdere jobbet, skriver Folketidende.

Rotationen Nykøbing F. A/S trykker i dag Folketidende og Folketindendes forskellige ugeaviser. Det er dog ifølge direktør i Folketidende, Jan Holmbroe, i en årerække sket til en overpris på et "ganske stort millionbeløb", og det tager mediehuset nu konsekvensen af.

Fremover skal Folketidende trykkes hos Sjællandske Medier, mens Malmø Tidnings Tryck i Malmø, som Folketidende gruppen også er medejer af, får til opgave at trykke ugeaviserne.

"Beslutningen om at stoppe Rotationen A/S har været længe undervejs, og det har bestemt ikke været nogen nem afgørelse. Men det er nødvendigt af hensyn til Folketidendes samlede økonomi og overlevelsesgrundlag som selvstændigt mediehus," siger Jan Holmboe, direktør i Folketidende.

Lukningen af Rotationen Nykøbing F. A/S gennemføres med udgangen af juni, oplyser Folketidende.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her