MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
POLFOTO_51906715.jpg Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Politisk redaktør forlader Børsen

Mads Brandstrup forlader efter lidt over tre år posten som Børsens politisk redaktør og skal fremover være pressechef for Socialdemokraterne.

AF |

Børsen skal på udkig efter en ny politisk redaktør. Den nuværende, Mads Brandstup, har valgt at skifte job og skal fremover være pressechef for Socialdemokraterne, oplyser Børsens nyhedschef, Jørgen Andresen.

Mads Brandstrup er en del af en redaktion, der ud over ham selv tæller en reporter og en praktikant. Han forlader jobbet med udgangen af februar, og Børsen slår i første omgang stillingen op internt.

"Vi har ikke en afløser parat nu og her, men slår stillingen op internt inden for de næste par dage," siger Jørgen Andresen. 

Mads Brandstrup kom til Børsen i 2012, hvor han afløste Ulrik Horn som Børsens politiske redaktør. Han har tidligere i sin karriere arbejdet for DR, TV 2 og Politiken.

Emborg til Børsen

Om den politiske redaktørs skifte fra den borgerlige avislejr til den røde fløj på Christiansborg siger nyhedschefen:

"Det studser jeg lige så lidt over, som at en tidligere chefredaktør for den socialdemokratiske presse skifter til en borgerlig avis," siger Jørgen Andresen med henvisning til, at det i går kom frem, at tidligere chefredaktør for Avisen.dk, der er ejet halvt af LO, bliver ny redaktionschef for Børsen.

"Så i bund og grund kan man vel sige, at det så står et 1-1," siger nyhedschefen.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her