MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
POLFOTO_51904352.jpg Foto: Ida Munch/Polfoto

Børsen hæver bundlinjen med rekordresultat

Toplinjen står stille, men erhvervsavisen kommer alligevel ud af sidste år med et rekordresultat.

AF

2015 endte med endnu et stort millionoverskud på bundlinjen for Børsen. 64. mio. kr. kom erhvervsavisen ud med i overskud. Det skriver adm. direktør og chefredaktør Anders Krab-Johansen i dagens leder i Børsen.

Overskudsgraden var på 17,6 pct., mens omsætningen var uændret sammenlignet med året før. Årets positive resultat er ifølge Anders Krab-Johansen kommet i hus via omkostningsbevidsthed og fokus på udvikling af digitale produkter.    

”Overskuddet fremkommer ved, at vi maser omkostningerne til tryk, distribution og andre traditionelle produktionsomkostninger ned. Toplinjen er konstant, men indtjeningen fra papirprodukterne falder, mens vi tjener mere på de digitale produkter. Derfor retter vores investering sig mod udviklingen af moderne, brugervenlige digitale platforme,” skriver Anders Krab-Johansen i Børsen.

Det er ikke kun dagbladet Børsen, der leverede gode resultater sidste år. Børsen Associated Media, der bl.a. udgiver Dagens Medicin, undervisningsmateriale i Børsen Academy og digital håndbogsinformation i form af Børsen Ledelse, kom ud af 2015 med en overskudsgrad på 14,8 pct. Det svarer til et resultat på 5,9 mio. kr.

I årets løb er magasinet Penge og Privatøkonomi også blevet en del af Børsen-familien, og udviklingen stopper ifølge chefredaktøren ikke der.

”Avisen får også en ny sektion til marts. Vi har aflæst jeres ønsker og interviewet over 1000 kunder, og det vil kunne ses i avisen snart,” skriver Anders Krab-Johansen.

Modtag nyhedsbrev fra MediaWatch gratis
Velkommen til debatten
Når du kommenterer, accepterer du debatreglerne på MediaWatch
Har du spørgsmål? Find svaret her