MediaWatch

JP/Pols rådgiver: Vi konkurrerer mod udenlandske spillere

JP/Politikens Hus' køb af Børsen mangler konkurrencemyndighedernes godkendelse. Køberens rådgiver mener, at handlen skal godkendes.

Der er enighed om prisen mellem køber og sælger, og i vejen for JP/Politikens Hus' køb af Børsen står nu kun Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der i løbet af det næste halve års tid skal have færdigbehandlet sagen.

Berlingske meldte sig i fredags på banen med bekymringer om "monopollignende tilstand", hvis opkøbet bliver godkendt, men JP/Politikens Hus' rådgiver i handelen, Gorrisen Federspiel, mener, at handlen skal godkendes. Det skriver Børsen. Forklaringen er bl.a., at konkurrencen ifølge JP/Politiken kommer andre steder fra end konkurrerende danske medier.

Det skal ifølge rådgiveren ses i lyset af, at forbrugerne flytter sig fra print til digital.

"Det er vigtigt at lytte til, hvilken konkurrence vi møder, og det er en konkurrence fra Google, Facebook og andre meget store spillere," siger Martin André Dittmer, partner i Gorrisen Federspiel, til Børsen.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har i udgangspunktet 115 hverdage til at behandle anmeldelsen om opkøbet, fra styrelsen modtager den i sin fuldstændige form.

Konkurrencestyrelsen: Ny situation med JP/Pol og Børsen

Forsiden lige nu

Seneste Aviser

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere