MediaWatch

Krab: Børsen forbliver den samme avis efter salg

Børsen skal fortsat være erhvervslivets stemme og bekende sig til markedsmekanismerne som liberalt medie, efter avisen er blevet solgt til JP/Politkens Hus, fastslår chefredaktør.

Selvom Børsen i sidste uge fik ny ejer i form af JP/Politikens Hus, vil avisen vedblive med at være det samme liberale, erhvervsorienterede medie som hidtil. Det fastslår chefredaktør Anders Krab-Johansen i en leder i Børsen:

”Når jeg vælger at skrive om os selv i dagens leder, er det for at aflevere et utvetydigt budskab: Børsen fastholder sin nuværende identitet og redaktionelle linje, selv om vi skifter ejer.”

I lederen skriver chefredaktøren desuden, at Børsen hverken vil udvikle sig til at blive ”forbenede som Jyllands-Posten, forskrækkede som Politiken eller sensationspresse som Ekstra Bladet”.

Derimod vil bibeholde sit liberale grundsyn og tro på markedsmekanismerne som et selvstændigt medie i JP/Politikens Hus.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Politikens Lokalaviser skal finde ny direktør efter kvaler på det svenske marked, flere medlemmer af Nordjyske Mediers bestyrelse stopper, og støttekroner regnede ned over branchen. Kom med på rundtur i ugens gang i mediebranchen.

Liberale EU-politikere varsler kamp mod fake news

Journalist og europaparlamentariker Morten Løkkegaard har stået i spidsen for den første politik til bekæmpelse af fake news for de liberale EU-politikere, der bl.a. vil kæmpe for bedre støttemuligheder til den uafhængige, undersøgende journalistik.

TV-chefer: #MeToo-debatten er vigtig - men ikke et problem hos os

Der er bred enighed om, at debatten om seksuelle krænkelser og chikane på landets mediearbejdspladser gør indtryk og rejser problematikker i branchen, der skal tages hånd om. Men de færreste mediechefer, MediaWatch har hørt fra, mener, der er et problem på deres arbejdsplads.

Seneste Aviser

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere