MediaWatch

Chefredaktør forlader vestjyske dagblade

Peter Kjeldbjerg stopper efter tre et halvt år som chefredaktør for dagblade i Holstrebro, Struer og Lemvig.

Opdateret kl. 11.07 med oplysning om Peter Kjeldbjergs nye job – Peter Kjeldbjerg, chefredaktør for dagbladene i Holstebro og Struer og folkebladet i Lemvig, stopper efter tre og et halvt år på posten. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Den afgående chefredaktør siger, at han kommer til at savne den daglige nyhedspuls. Han mener desuden, at han efterlader et mediehus i fin form.

"Vi har haft tre forskellige ejere i den tid, og det har selvfølgelig givet en masse bølgeskvulp og nogle gange gjort det vanskeligt at kunne se langt ud i fremtiden. Men det mediehus, som jeg forlader, er faktisk en rigtig god og sund forretning. Og det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med mange dedikerede og kreative medarbejdere," siger Peter Kjeldbjerg til Dagbladet Holstebro-Struer.

Dagbladet skriver, at Peter Kjeldbjerg er blevet ansat som chef for Lydens By, der er en strategisk satsning i Struer Kommune.

Peter Kjeldbjerg blev i 2014 chefredaktør efter en årrække som kommunikations- og PR-chef og siden adm. direktør hos udviklingsparken Nupark i Holstebro. Før det var han i 10 år ansat som journalist, redaktør og studievært på TV Midtvest.

Forsiden lige nu

"Vi har trukket det korteste strå"

Ønsket om nye kræfter og endnu tættere fokus på medieforretningen kostede i går Lasse Bolander formandsposten i Nordjyske Medier. Vemodigt og ærgerligt, men det er ejerens ret at gøre, siger den nu forhenværende formand.

Lasse Bolander stopper som formand for Nordjyske Medier

Den nordjyske aviskoncern går efter en ekstraordinær generalforsamling på jagt efter nye kræfter til bestyrelsen og udskifter både formand og næstformand. Det sker for at fokusere yderligere ind på kerneforretningen, siger formand for ejerselskab.

Seneste Aviser

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere