MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
P4 trafik.jpg

Debat: Ballonskipperen fra Danske Medier

Danske Medier vil have P4's regionale dækning i udbud, men tre medieforskere har svært ved at se, hvordan en udlicitering af de regionale radioers nyheder kan hjælpe de private medier.

metro-sverige.jpg

Metro i Sverige har sat papiravisen til salg

Papiravisen er ikke et "vigtigt strategisk instrument" for den nye ejer af Metro i Sverige. "Får vi bud på avisen, som vi mener er fornuftigt og fra en fornuftig aktør, så er vi klar til at sælge avisen," siger formand.

TV_2_TH_foyer_NEWS_studie_2400_px.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Staten har fundet rådgivere til TV 2-salg, Haagerup sender stikpille til private medier, og rubrikforretning var lyspunktet i Jysk Fynske Medier i 2016. Kom med på rundtur i ugens begivenheder i mediebranchen.

RITZAU_46056730.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad Mini.

stine carsten kendal.jpg

Information: Mere end hver 4. abonnement er digitalt

Digital omstilling sendte den primære drift i underskud hos Information i 2016, der til gengæld fik flere digitale abonnenter. Formand ser katastrofe, hvis der rykkes "så meget som et mulehår" ved mediestøtten.

POLFOTO_41159299.jpg

Journalisthøjskolen kan blive til boliger

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, som bliver forladt af både studerende og lærere i 2019, skal danne basis for et nyt bykvarter med boliger til 1000 mennesker, hvis investor og arkitekter får deres vilje.

panikdag DMJX 2009.jpg

84 studerende mangler stadig praktikplads

Kun 12 af de studerende, der stod uden praktikplads efter Panikdagen for fire uger siden, har fundet en plads i dag. Dybt frustrerende, lyder det fra SDU's praktikansvarlige.