MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
Reklameskilt annonce outdoor POLFOTO_452275.jpg

Annoncemarkedet lagde svagt fra land i 2017

Bureauernes annonceindkøb faldt med få undtagelser for alle traditionelle medier i første halvår. Væksten for de digitale kanaler opvejer dog i det samlede markedsbillede.

POLFOTO_51906711.jpg

"Der er godt gang i samtalerne"

Inden for to måneder forventer Børsen af sætte navn på erhvervsavisens nye topchef, siger headhunter, der vurderer, at afløseren for Anders Krab-Johansen kan komme fra flere brancher.

North Media hjemmeside v2.jpg

North Media opjusterer

Distributions- og ugeaviskoncernen justerer forventninger til årsresultatet og tror på bedre indtjening trods en mere svækket omsætning.

Arbejderen.jpg

Arbejderen ramt af knas i trykken

Den socialistiske nicheavis Arbejderen er ikke udkommet på tryk i en uge på grund af tekniske problemer, der stadig giver problemer.

Jysk Fynske Medier-3.jpg

Jysk Fynske skal spare millioner på fotografer

Udgifterne til fotografer skal sænkes med 5 mio. kr. hos Jysk Fynske Medier. Afskedigelser kan ikke undgås ifølge chefredaktør, der samtidig afviser akut behov for at spare pengene, det handler om at fremtidssikre udgivelser og produktion.

fredericiaavisen.jpg

Mediebureau køber lille ugeavis

Den lille lokalavis Fredericia Avisen er blevet overtaget af mediebureau, som har ambitioner om at udvide den digitale forretning med tv og radio.

DR_logo_byen_FOTO_DR.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

DR kom mangfoldigt i vælten, JP/Politikens Forlag købte op, Bestseller-milliardær satte penge i ny medieplatform, og Kommunen varslede kursskifte.

103548170.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

IW Astrid Ryberg Johansen marketingschef TDC

TDC henter ny chef fra Børsen

TDC's nye marketingchef kommer fra en stilling som marketingsansvarlig hos Dagbladet Børsen og skal stå i spidsen for teleselskabets nye strategi på mobilområdet.

AvisenKommunen.jpg

Avisen Kommunen vil sadle om efter hårdt år

En omstilling til mere web skal vende udviklingen for avisen Kommunen, der kom ud med millionunderskud i 2016. Tabet trækker moderselskabet DK Nyt ned, men ejer afviser, at det har påvirket det økonomiske grundlag og forliste partnerskab bag det nystartede DK-Økonomi.

POLFOTO_51906711.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et nystartet medie blev begæret konkurs, DR's åbenhed om lønposen blev bragt til debat, og Børsens overenskomstforhandlinger trækker ud. Få overblikket over ugens gang i mediebranchen.