MediaWatch Logo Top
Log ind
ANNONCE
125192098.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier lukker ugeaviser, DR finder ny nyhedsdirektør og Altinget-stifter giver direktørstafetten videre. Få overblikket over de vigtigste begivenheder i Mediedanmark i denne uge.

POLFOTO_54825560.jpg

Berlingske bygger ny ledelsesstruktur

Den øverste redaktionelle ledelse slankes og halveres på Berlingske - nyt mellemlederlag skal effektivisere arbejdsgange og udvikling af avisen, siger chefredaktør.

POLFOTO_56362401.jpg

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier og Politikens Lokalaviser byttede lokalaviser, P3-chef stoppede som led i omlægning af DR, og Socialdemokratiet er åbne for at sælge dele af TV 2, lød det på Folkemødet. Få overblikket over ugens begivenheder i mediebranchen.

søren_riis.jpg

Politikens Lokalaviser: Handlerne var nødvendige

Det JP/Politikens Hus-ejede selskab snupper syv ugeaviser fra Jysk Fynske - og afhænder samme antal til konkurrenten, da det ikke har været muligt at banke lønsomhed ind i de nu frasolgte titler. Fokus vil fremover være på Aarhus-området, siger adm. direktør.

Jysk Fynske Medier-5.jpg

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad Mini.