MediaWatch

Aviser

Briefing: Ugen i mediebranchen

Information nedlægger stillinger i sparerunde, Børsen har langt om længe landet ny overenskomst, og MediaWatch har skudt gang i en serie om en række store danske annoncører. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Borgmestre efterlyser bedre lokal mediedækning

35 borgmestre går sammen med Landdistrikternes Fællesråd i rette med mediedækningen af landdistrikterne i et åbent brev til Mette Bock (LA). Kulturministeren vil se på området, siger hun.

Herning Folkeblad leverer stabilt resultat

Mediehuset bag Herning Folkeblad og Midtjyllands Avis får tilfredsstillende resultat, men mærker pres fra ind- og udland. "Jeg hyler ikke, jeg konstaterer bare, at det er vanskeligt at være lokalt medie," siger avischef.

Briefing: Ugen i mediebranchen

TV 2 taber sager om statstøtte i EU, tv-aktører advarer mod nyt udbud, og JP/Politikens Hus vil bremse faldet i salget af journalistik. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

BTMX lancerer podcast

Endnu et medie tager fat på lydmediet. Med podcasten "Vi elsker clickbait" går BTMX i luften med sit første bud og skud på stammen.

Postnord langer ud efter erhvervsmedie

Postnord kritiserer erhvervsmediet Finans for manglende varedeklarering i en artikel, hvor konkurrenten Bladkompagniet, som JP/Politikens Hus er medejer af, spiller central rolle. Finans' chefredaktør afviser sammenhæng.

Ørskov vil vende mange års faldende indholdssalg

JP/Politikens Hus tager bestik af det stigende pres på annoncemarkedet, hvor Facebook og Google kværner af sted, og retter i ny treårig strategi fokus mod at hæve læserindtægternes andel af forretningen.

JP/Politikens Hus styrer mod højere overskud

Efter det seneste års konsolideringer og sparerunder forventer JP/Politikens Hus et resultatløft i 2017, der skal fastholdes de kommende år. Lavere omkostninger og forbedret salg baner vejen ifølge adm. direktør.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere